Social 16 Mai 2014 10:03
Un politist in varsta de 23 de ani a fost gasit impuscat in gat, joi seara, in fata unui post de politie din judetul Vaslui.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, agentul gasit ranit in fata Postului de politie Delesti a fost impuscat cu un pistol de un coleg, anchetatorii urmand sa stabileasca imprejurarile in care a avut loc incidentul.

Criminalistii care au facut primele cercetari la fata locului sustin ca politistul de 23 de ani, ajutorul sefului de post din Osesti, ar fi fost ranit accidental in sediul Postului de politie Delesti. Imediat dupa ce a fost impuscat, agentul a iesit din cladire si s-a prabusit la pamant, colegul sau solicitand interventia unei ambulante.

"Datele preliminare ale anchetei arata ca un politist si-a ranit, in mod accidental, colegul in timp ce se aflau in sediul Postului de Politie Delesti. Cercetarile se desfasoara in continuare sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui pentru a se stabili situatia de fapt in acest caz", a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub, citat de MEDIAFAX.

Un politist a fost gasit impuscat in gat, joi seara, in fata unui post de politie din judetul Vaslui, fiind transportat cu o ambulanta SMURD la un spital din Iasi.

Potrivit primelor informatii oferite de reprezentantii Politiei Judetene Vaslui, agentul, adjunct al sefului de post din comuna Osesti, a fost gasit impuscat in gat in fata sediului politiei din localitatea Delesti de catre seful de post, care a sunat la 112 si a solicitat interventia unei ambulante.

Dupa acordarea primului ajutor, agentul a fost preluat de ambulanta SMURD ajunsa la fata locului si transportat la un spital din municipiul Iasi.

Politistii urmau sa stabileasca daca a fost vorba despre o tentativa de sinucidere sau un accident.

Politistul gasit impuscat participase, in cursul zilei de joi, la o actiune in localitatea Delesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.