Social 15 Mai 2014 12:02
Un fost politist din Vaslui, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru trafic de minori in forma continuata dupa ce a racolat mai multe eleve de liceu.

Judecatoria Focsani a dispus eliberarea conditionata din inchisoare, in baza noului Cod Penal, a lui Alin Remus Patrichi, fost agent in cadrul Politiei Municipale Vaslui, dupa ce acesta a ispasit trei ani si doua luni din condamnarea de cinci ani avuta pentru trafic de minori in forma continuata, transmite MEDIAFAX.

In fapt, magistratii focsaneni au admis propunerea Comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor private de libertate din cadrul Penitenciarului Focsani, Alin Remus Patrichi ispasind doua treimi din pedeapsa data de Tribunalul Vaslui in octombrie 2011.

"Instanta atrage atentia condamnatului asupra posibilitatii revocarii liberarii conditionate in situatia in care savarseste o alta infractiune inauntrul restului de pedeapsa ramas neexecutat", se arata in decizia de eliberare conditionata data de Judecatoria Focsani.

Magistratii Tribunalului Vaslui l-au condamnat pe fostul agent de politie Alin Remus Patrichi la cinci ani de inchisoare cu executare pentru trafic de minori in forma continuata, sentinta fiind data la sapte luni de la trimiterea in judecata a fostului politist.

Potrivit probelor administrate la dosar de procurorii Biroului Teritorial Vaslui al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), Alin Remus Patrichi a racolat mai multe eleve din liceele din Vaslui inca din perioada cand activa in politie, adolescente pe care apoi le obliga sa se prostitueze intr-o locuinta pe care politistul o avea inchiriata in municipiul Vaslui.

Anchetatorii au descoperit ca printre clienti s-au aflat inclusiv politisti si jandarmi, o parte din ei intretinand relatii sexuale cu minorele chiar in timpul serviciului. Sumele percepute pentru o partida de sex, au sustinut procurorii in fata judecatorilor, variau intre 50 si 100 de lei, din care jumatate din suma ii revenea lui Alin Remus Patrichi.

Citeste si:
Marius Csampar, criminal în serie condamnat la 99 de ani, eliberat...
Marius Csampar, criminal în...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.