Social 14 Mai 2014 13:42
Aproximativ 50 de persoane, fosti angajati ai combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, protesteaza din nou, miercuri, in fata sediului Prefecturi.

Protestul a inceput la ora 10.00, cand aproximativ 50 de fosti salariati ai combinatului Oltchim s-au adunat in fata Prefecturii Valcea, protestand fata de faptul ca nu si-au primit salariile compensatorii.

Fostii angajati ai combinatului Oltchim le solicita autoritatilor judetene sa se implice si sa ii ajute sa isi obtina banii la care au dreptul conform contractului colectiv de munca. Oamenii cer autoritatilor sa le comunice cand anume vor primi salariile, spunand ca exista informatii ca acesti bani le vor fi platiti doar dupa ce combinatul va fi privatizat, lucru pe care il considera inacceptabil.

Cateva zeci de fosti angajati ai combinatului Oltchim au protestat si in urma cu o saptamana in fata sediului Prefecturii Ramnicu Valcea, cerandu-si salariile compensatorii prevazute in contractul colectiv de munca.

Liderul sindicatului "Victoria" din cadrul combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, Cornel Cernev, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca 969 de angajati ai combinatului Oltchim au fost disponibilizati colectiv anul trecut, ei avand dreptul sa primeasca, conform contractului colectiv de munca, intre sase si 18 salarii compensatorii, in functie de vechimea in munca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.