Social 12 Mai 2014 14:26
Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ploi pentru aproximativ 25 de judete din toata tara, care vor fi afectate total sau partial, de miercuri la ora 12.00 pana joi la ora 18.00.

In intervalul mentionat, instabilitatea atmosferica se va manifesta in cea mai mare parte a tarii prin averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat caderi de grindina. In regiunile sudice si sud-vestice, precum si in zonele de deal si de munte, ploile vor avea caracter torential si se vor acumula cantitati de apa de peste 25 - 30 l/mp si izolat peste 50 - 60 l/mp, scrie MEDIAFAX.

Judetele vizate pe toata supafata de fenomenele semnalalte sunt cele din sudul tarii: Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, incluzand Capitala, Dambovita, Prahova si Buzau.

De asemenea, vor fi sub avertizare si Caras-Severin, Hunedoara si Timis si, partial, Sibiu, Alba, Arad, Cluj, Bihor, Salaj si Maramures.
In Moldova, se vor afla sub averizare Suceava si Vrancea si arii extinse din Neamt si Bacau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.