Social 9 Mai 2014 10:35
Barbatul care a agresat o batrana in comuna Nana din Calarasi, in timpul unei vizite a Elenei Udrea, a fost retinut de procurori si va fi prezentat instantei, cu propunerea de arestare preventiva.

Ordonanta de retinere pe numele lui Stefan Fileata a fost emisa, joi seara, de Parchetul de pe langa Judecatoria Oltenita,

Barbatul va fi dus, vineri, la Judecatoria Oltenita, care va decide daca admite propunerea de arestare preventiva a acestuia.

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Oltenita au inceput, joi, urmarirea penala cu privire la savarsirea infractiunilor de loviri si alte violente, precum si tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce o femeie a fost agresata in timpul unei vizite a Elenei Udrea in comuna Nana, in campania electorala a PMP.

"La Parchetul de pe langa Judecatoria Oltenita a fost inregistrat un dosar avand ca obiect imprejurarile in care s-a produs incidentul petrecut in parcul din localitatea Nana, judetul Calarasi, in ziua de 7 mai, constand in agresarea unei persoane de sex feminin in varsta de 62 ani. Cu privire la acest incident, in aceeasi zi, s-a sesizat din oficiu Politia Rurala Curcani, judetul Calarasi", a informat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ).

In urma agresiunii, femeia a suferit leziuni, controlul de specialitate stabilind ca aceasta prezinta contuzii la nivelul bratelor si soldului.

Politistii din localitatea Curcani, comuna Nana, judetul Calarasi s-au autosesizat si au deschis un dosar de cercetare privind agresarea unei femei de catre reprezentanti ai PMP, in timpul unei vizite a Elenei Udrea in comuna Nana, fiind facute cercetari pentru lovire sau alte violente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.