Social 8 Mai 2014 17:03
Liviu Dragnea a declarat, joi, ca Ministerul Muncii analizeaza posibilitatea majorarii alocatiilor, el aratand ca o asemenea masura se poate pune in discutie numai dupa venirea delegatiei FMI si ca eventuala crestere trebuie sa fie sustinuta de economie.

Intrebat daca alocatiile vor creste in acest an, Dragnea a raspuns: "Numai dupa ce vine delegatia FMI, BM si CE se poate pune in discutie o asemenea masura. Pana la aceasta ora Guvernul nu are o optiune in sensul asta, in schimb stiu ca doamna ministru Rovana Plumb, la Ministerul Muncii, analizeaza aceasta posibilitate".

Dragnea a spus ca nu poate preciza in acest moment daca si cu cat se poate majora suma pentru alocatii, el aratand insa ca aceasta crestere este un obiectiv.

"Este important ca aceasta crestere sa poata sa fie si sustinuta de venituri. Unul din obiectivele esentiale ale Guvernului Ponta il reprezinta cresterea tuturor veniturilor celor care muncesc, precum si cresterea tuturor pensiilor si alocatiilor, inclusiv a celor pentru copii. Dar aceste cresteri nu pot fi realizate decat in functie de cresterea economica si de cresterea veniturilor", a mentionat Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.