Social 6 Mai 2014 11:47
Peste 40 de expozanti vor participa la Pet Expo 2014, care se va desfasura in perioada 16 - 18 mai, la complexul Romexpo din Bucuresti.

Potrivit unui comunicatul citat de MEDIAFAX, ajuns la cea de-a sasea editie, targul reuneste pe o suprafata de 3.000 de metri patrati peste 40 de firme din Romania, Belgia, Slovacia si Franta.

Pet Expo 2014 se va desfasura la Romexpo, in pavilionul C6, iar spatiile de expunere vor fi impartite pe domenii, intre furnizorii de produse pentru animale de companie, crescatorii de animale si asociatiile profesionale. La Pet Expo 2014 vor fi prezente branduri cu traditie pe piata, precum si branduri specializate, pet shop-uri, crescatori de animale si companii de produse farmaceutice. Printre expozanti se numara si doi producatori de hrana pentru animale.

Cei peste 40 de expozanti vor organiza la Pet Expo conferinte pentru medicii veterinari, evenimente de prezentare, dar si activitati pentru cei mici.

Potrivit comunicatului, la Pet Expo vizitatorii vor vedea cea mai mare aglomerare de produse dedicate cresterii animalelor de companie, la preturi de importator.

Organizatorii au pregatit o arena pentru evenimente, unde vizitatorii se vor putea inscrie la concursuri cu animalele de companie, vor asista la demonstratii de dresaj si vor lua parte la activitati impreuna cu copiii. Acestia vor putea admira si cumpara animale de companie, standurile de prezentare avand pregatite expozitii de caini, pisici, pesti exotici, iepuri, porcusori de guineea, hamsteri si pasari exotice.

Pet Expo va sprijini si la aceasta editie animalele comunitare, prin alocarea unui spatiu dedicat asociatiilor pentru protectia animalelor. Vizitatorii pot ajuta animalele abandonate, oferindu-le un adapost, prin asociatiile Prieteni pentru suflet si Vier Pfoten.

"Anul acesta dorim sa atragem un numar mai mare de vizitatori fata de editia precedenta, cand 12.000 de persoane au trecut pragul Pet Expo. Cea de-a sasea editie aduce noutati din partea expozantilor si foarte multe evenimente interactive. Spatiul de expunere a crescut si in acest an, iar standurile sunt mai mari si mai spectaculoase", a declarat Ilie Pana, organizatorul Pet Expo.

Citeste si:
Număr impresionant de vizitatori la expoziția „Grădina Luminilor”...
Număr impresionant de...

Costul unui bilet la Pet Expo este de 10 lei, iar elevii si pensionarii vor plati 5 lei. Copiii sub 5 ani au acces gratuit la eveniment.

Anul acesta, targul a inregistrat un record al prezentei celor mai mari branduri din domeniu, cu o cifra de afaceri cumulata de peste 90 de milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.