Social 4 Mai 2014 14:27
Afla cum va fi starea vremii luni si marti.

  • Luni
Vremea va fi racoroasa. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10 si 19 grade, iar cele minime intre 2 si 10 grade, usor mai scazute in depresiuni. Cerul va avea innorari si vor mai fi averse, trecator insotite de descarcari electrice in sudul tarii si local in centru si est. Cantitatile de apa vor fi izolat mai insemnate in Oltenia, Muntenia si Carpatii Meridionali. Pe crestele montane precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale mai ales in estul teritoriului. Izolat se va semnala ceata.

In Bucuresti, vremea va fi racoroasa. Cerul va avea innorari si trecator, indeosebi in prima parte a zilei, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 16 grade, iar cea minima de 8…9 grade.

  • Marti
Vremea in Romania se va incalzi si va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua in sud-vestul tarii si la munte, unde izolat va mai ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 21 de grade, iar cele minime intre 1 si 11 grade. Izolat se va semnala ceata.

In Bucuresti, vremea se va incalzi si va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare pe parcursul zilei, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 19…20 de grade, iar cea minima de 7…9 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.