Social 3 Mai 2014 13:30
Ploi torentiale, descarcari electrice si intensificari ale vantului se vor semnala de sambata seara pana luni dimineata in 22 de judete, potrivit unei atentionari cod galben emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

ANM a emis, sambata dimineata, o avertizare cod galben care va intra in vigoare de la ora 22.00, fiind valabila pana luni dimineata la ora 9.00.

Potrivit ANM, in acest interval se vor inregistra averse cu caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat caderi de grindina, in special in sud-vestul tarii si in zonele de deal si de munte.

Cantitatile de apa vor depasi local 20-25 de litri pe metru patrat si izolat 50 de litri pe metru patrat, in noaptea de sambata spre duminica in Banat, Oltenia si nord-vestul Munteniei, iar in cursul zilei de duminica si in noaptea de duminica spre luni si in sud-vestul Transilvaniei, nordul Munteniei, precum si in zona Muntilor Apuseni si local a Carpatilor Orientali.

Avertizarea cod galben vizeaza 22 de judete: Maramures, Bistrita-Nasaud, Suceava, Salaj, Bihor, Cluj, Arad, Alba, Timis, Hunedoara


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.