Social 1 Mai 2014 10:11
Exista cateva obiecte pe care tindem sa le pastram si sa le folosim mai mult decat este nevoie. Insa de-a lungul timpului ele acumuleaza bacterii si deven o amenintare pentru sanatatea noastra.

Periuta de dinti nu trebuie folosita mai mult de 3-4 luni, informeaza huffingtonpost.co.uk. O perna poate fi folosita timp de 3 ani, dupa aceasta durata fiind nevoie sa fie schimbata.

Lufa, care este folosita ca burete de baie, trebuie schimbata dupa 3 saptamani de utilizare. 40% dintre persoane poarta lentilele de contact peste durata recomandata, riscand infectii.

Nici produsele cosmetice nu trebuie tinute mai mult timp decat este recomandat: rujul trebuie aruncat dupa 2 ani, trusa de farduri dupa 18 luni, oja dupa 12 luni, rimelul dupa mai putin de 12 luni, mascara dupa 3 luni, creionul de ochi dupa mai putin de 3 luni.

Daca tigaia de teflon este zgariata, ea trebuie inlocuita imediat. Buretele de vase trebuie schimbat cel putin o data pe luna.

Sursa video: buzzfeed


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.