O persoana a decedat, iar alte patru au fost ranite, marti dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de un camion, in orasul Teius Alba.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Alba, Luminita Prodan, un microbuz in care se aflau opt pasageri a fost lovit de un camion, in orasul Teius, in momentul in care soferul autovehiculului de transport persoane se pregatea sa vireze la stanga.

Prodan a spus ca primele verificari arata ca soferul camionului a intrat intr-o depasire neregulamentara, moment in care a lovit microbuzul.

In urma impactului, o femeie de 51 de ani, pasager in microbuz, a murit pe loc, iar alte patru persoane aflate in microbuz au fost ranite. Doi dintre raniti sunt in stare mai grava si au fost transportati cu ambulantele la spital, iar ceilalti doi au primit ingrijiri medicale la fata locului.

Microbuzul implicat in accident apartine unei firme care efectueaza transport local de persoane si facea o cursa pe traseul Geomal-Teius-Alba Iulia


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.