O persoana a fost ranita in urma unui incendiu puternic izbucnit, luni dimineata, la un restaurant din centrul municipiului Cluj-Napoca

Incendiul a izbucnit in jurul orei 4.30 la un restaurant de pe strada Clinicilor din Cluj-Napoca, unde se afla mai multe unitati medicale, intre care Spitalul Judetean de Urgenta.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj, Andrei Biris, pompierii au intervenit cu patru autospeciale si o ambulanta SMURD.

"In urma incendiului acoperisul restaurantului s-a prabusit si o persoana a fost ranita si transportata la Unitatea de Primire a Urgentelor (UPU) 1 Cluj. Cladirea restaurantului, un imobil format din parter si etaj, a fost distrusa in intregime", a declarat Andrei Biris, citat de MEDIAFAX.

El a precizat ca incendiul a fost lichidat in jurul orei 7.00, dar pompierii au mai ramas la fata locului pentru a supraveghea zona.

Persoana ranita in urma incendiului este un barbat angajat al restaurantului, care a suferit arsuri la maini si este in afara pericolului, iar la momentul izbucnirii focului in local nu se aflau si alte persoane, acesta fiind inchis.

Pe durata interventiei pompierilor, circulatia pe strada Clinicilor, pe care se afla restaurantul, a fos blocata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.