Managerul Spitalului de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Vitalie Stan, a declarat vineri, ca sunt perchezitii la locuinta sa, precizand ca i-a intrebat pe anchetatori despre ce este vorba si i-au spus ca va afla la finalul verificarilor.

Intrebat in legatura cu ancheta care vizeaza Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Vitalie Stan a spus ca nu stie nimic si ca asteapta rezultatul perchezitiei care are loc la domiciliul sau.

"Nu stiu nimic. Au venit de dimineata la mine acasa si au inceput perchezitia. I-am intrebat ce se intampla. Mi-au spus ca voi afla dupa aceea", a precizat managerul spitalului, pentru MEDIAFAX.

Vitalie Stan a adaugat ca nu poate comenta in niciun fel situatia pe care o vede la televizor, pentru ca nu a fost informat despre nereguli in spitalul pe care il conduce.

Persoane din conducerea Spitalului de Arsi, unde vineri au loc perchezitii, sunt vizate in ancheta privind internarile in baza unor diagnostice false si realizarea ilegala a unor operatii estetice, acestea urmand sa fie audiate la Politia Capitalei, au declarat pentru surse judiciare.

Surse din randul anchetatorilor au precizat ca la Politia Capitalei vor fi audiati angajati de la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, printre care sunt medici si asistente medicale, invinuiti si martori. Astfel, la Politia Capitalei ar urma sa vina pentru a da declaratii, in calitate de invinuiti sau de martori, peste 40 de persoane.

Anchetatorii au fost sesizati in 2012 de Directia de Informatie si Protectie Interna ca la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri au loc fraude privind modul de internare al unor pacienti, iar ulterior a existat si un denuntator, al carui caz este cuprins in ancheta, au spus sursele judiciare.

Citeste si: Perchezitii la Spitalul de Arsi din Capitala: Sunt vizate 26 de cadre medicale


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.