Ministerul Apararii este pregatit sa intervina cu peste 2.000 de militari si aproximativ 300 de mijloace tehnice in judetele aflate sub avertizare de precipitatii abundente sau inundatii.
MApN a transmis, joi, un comunicat referitor la masurile ce se aplica la nivelul ministerului pentru contracararea efectelor generate de fenomenele meteorologice si hidrologice periculoase. scrie MEDIAFAX.

"Ministerul Apararii Nationale are pregatite fortele si mijloacele necesare pentru a raspunde solicitarilor venite din partea autoritatilor administratiei publice centrale si locale, cu prioritate deosebita pentru actiunile destinate salvarii si evacuarii populatiei din zonele inundate. In judetele aflate sub incidenta atentionarilor sau avertizarilor de precipitatii abundente sau inundatii, MApN poate interveni cu peste 2.000 de militari si aproximativ 300 de mijloace tehnice", mentioneaza sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.