Afla ce judete raman sub codul galben de ploi.

Noua judete din jumatatea de sud a tarii, respectiv Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau si Vrancea, raman sub cod galben de ploi pana vineri la ora 20.00, potrivit unei atentionari emise joi de Administratia Nationala de Meterologie.

Aceste noua judete, impreuna cu Hunedoara si Doljul, se afla sub cod galben de miercuri seara, conform unei alte atentionari, emise miercuri. Potrivit ANM, judetele Hunedoara si Dolj vor iesi de sub cod galben joi la 23.00.

Meteorologii precizeaza ca vremea se va mentine instabila in intervalul joi, ora 23.00 - vineri, ora 20.00. In Oltenia, Muntenia si sudul Banatului, cantitatile de apa vor depasi 15-20 litri pe metru patrat, iar in zona Muntilor Banatului, Carpatilor Meridionali si de Curbura se vor acumula 25-40 litri pe metru patrat, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, vantul va avea intensificari in regiunile sudice, cu viteze ce vor depasi la rafala 50-60 de kilometri pe ora, si temporar in restul teritoriului, in principal in timpul averselor.

Vremea rea va afecta si celelalte regiuni ale tarii, dar pe arii restranse, in special in a doua parte a zilei de vineri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.