O fata de 17 ani din judetul Constanta a fost ucisa cu mai multe lovituri de cutit, principalul suspect in acest caz fiind prietenul acesteia, in varsta de 29 de ani, care a fost gasit spanzurat intr-o magazie.

Potrivit politistilor constanteni, oamenii legii au fost sesizati, miercuri dimineata, de catre tatal barbatului de 29 de ani, din satul Aliman, comuna Dunareni, care i-a gasit pe cei doi morti. Fata zacea fara suflare intr-o camera a locuintei, fiind injunghiata de mai multe ori, iar barbatul a fost gasit spanzurat intr-o magazie, transmite MEDIAFAX.

La fata locului au ajuns politisti de la Serviciul Criminalistic si de la Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, cercetarile fiind efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta.

Anchetatorii spun ca prima ipoteza in acest caz este ca barbatul ar fi omorat-o pe fata, apoi s-ar fi sinucis, dar iau in calcul toate variantele posibile. Trupurile celor doi vor fi transportate la morga pentru necropsie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.