Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) Bucuresti a oprit, marti, furnizarea de agent termic pentru incalzire, dupa ce trei zile consecutive, intre orele 18.00 si 6.00, temperatura medie a aerului exterior a depasit 10 grade.

RADET Bucuresti a anuntat incheierea sezonului de incalzire 2013 - 2014, astfel ca, incepand de marti, a fost oprita furnizarea de agent termic pentru incalzire catre consumatorii bucuresteni, informeaza MEDIAFAX.

Intreruperea furnizarii de agent termic pentru incalzire poate fi decisa daca trei zile consecutive, intre orele 18.00 si 06.00, se inregistreaza o temperatura medie a aerului exterior de 10 grade Celsius, potrivit Regulamentului pentru furnizarea si utilizarea energiei termice.

Exceptie de la aceasta masura fac obiectivele speciale, precum cresele, gradinitele si spitalele, in cazul carora furnizarea caldurii poate fi intrerupta doar la solicitarea scrisa a conducerii acestora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.