Cadavrul unui barbat in varsta de aproximativ 40 de ani a fost gasit de doi copii in timp ce se jucau intr-un rau dintr-o localitate din apropiere de Vaslui.

Potrivit primelor informatii oferite de politistii vasluieni, trupul barbatului a fost gasit de catre cei doi copii in albia raului Vasluiet, la intrarea in localitatea Moara Domneasca, acestia alertand autoritatile la numarul de urgenta 112, transmite MEDIAFAX.

Cei doi baieti au povestit politistilor ca, in urma cu doua zile, au observat de la distanta o giaca in locul unde era cadavrul, insa au crezut ca sunt doar obiecte de imbracaminte, astfel incat nu i-au dat importanta. Abia peste doua zile, cand au revenit in zona si s-au apropiat de locul respectiv, si-au dat seama ca, de fapt, este trupul unui barbat decedat.

"Deocamdata, din primele verificari, s-a stabilit ca este vorba despre un barbat de aproximativ 40 de ani, localnicii sustinand ca nu ar fi din satul pe raza caruia a fost gasit. Politistii de investigatii criminale desfasoara cercetari pentru identificarea persoanei si stabilirea cauzelor care au dus la decesul acesteia", a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.

Cadavrul a fost transportat la morga pentru necropsie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.