Trei persoane au murit, vineri seara, in urma unui accident produs in judetul Hunedoara, dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat intr-un copac, soferul masinii fiind singurul supravietuitor.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Hunedoara, subcomisarul Bogdan Nitu, accidentul a avut loc, vineri seara, pe drumul judetean 687, care leaga Hunedoara de Calan.

"Un barbat in varsta de 53 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 687, din Hunedoara spre Calan, a pierdut controlul directiei pe un sector de drum in aliniament si a lovit un copac aflat in afara carosabilului. In urma evenimentului rutier a rezultat decesul a trei barbati, pasageri in autoturism", a declarat Nitu, citat de MEDIAFAX.

El a precizat ca soferul, singurul supravietuitor al accidentului, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, barbatul a fost transportat la Spitalul Municipal din Hunedoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.