Un grup de patru hoti de buzunare romani au profitat de neatentia multimii de fani adunati la premiera unui film, la Londra, pentru a-l vedea pe Leonardo Di Caprio si alte vedete de la Hollywood jucand in rolurile unor hoti de pe Wall Street, furand telefoane mobile.

Potrivit tabloidului britanic, ofiteri in civil din cadrul unitatii pentru Transporturi a Politiei britanice care patrulau in zona metroului londonez, la Leicester Square, au observat ca cei patru se purtau suspect.

Ei au observat cum grupul se apropia de fanii care stateau la coada sa vada vedetele din filmul Wolf of Wall Street prezente la premiera, in timp ce Leonardo Di Caprio semna autografe afara. Hotii de buzunare actionau furandu-le bunuri din genti si din buzunare.

Politistii l-au vazut pe Remus Dumitru, in varsta de 35 de ani, folosindu-si palaria pentru a-si ascunde mainile in timp ce fura din genti si buzunare. Ei au urmarit grupul de patru persoane, pe care le-au arestat inainte sa urce in masina lui Ilie Suchiu, in varsta de 35 de ani. Masina era parcata la statia Piccadilly Circus.

Dumitru, Suchiu si Elena Zamfir, in varsta de 24 de ani, de la Higham Hill Road, in Walthamstow, si Florian Cernat, in varsta de 48 de ani, de la Carlton Road, in Walthamstow, au fost condamnati la pedepse care insumeaza trei ani si noua luni de inchisoare. Toti patru au pledat vinovat pentru conspiratie in vederea comiterii de furturi, la Curtea Coroanei de la Blackfriars. Zamfir a fost condamnata la noua luni de inchisoare, iar ceilalti la cate un an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.