Cristi Borcea a fost dus, joi seara, de la Penitenciarul Slobozia la Spitalul Penitenciar Poarta Alba, pentru un control medical,

"Persoanele cunoscute cu probleme medicale sunt duse din cand in cand la controale medicale, care se fac in spitalele din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor. Nu a fost nimic grav, el nefiind transportat cu o ambulanta la Spitalul Penitenciar Poarta Alba", informeaza MEDIAFAX.

Potrivit reprezentantilor Penitenciarului Spital Poarta Alba, din judetul Constanta, Cristi Borcea a ajuns joi seara la Constanta fiind transferat de la Penitenciarul Slobozia, unde isi ispaseste condamnarea de sase ani si patru luni de inchisoare primita in dosarul transferurilor de jucatori.

"Intr-adevar, a fost adus aici de ieri (joi - n.r.), de la Slobozia. Nu putem spune ce are, si nici cat va ramane la Penitenciarul Spital Poarta Alba, pentru ca datele pacientului sunt confidentiale", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtatorul de cuvant al institutiei, Florin Iliescu.

Cristi Borcea a suferit, in martie 2012, o operatie pe cord, apropiatii acestuia spunand, imediat dupa ce omul de afaceri a fost incarcerat, ca el are grave probleme de sanatate.

Cristian Borcea, alaturi de fratii Ioan si Victor Becali, se afla incarcerat la Penitenciarul Slobozia, unde executa pedepsele primite in dosarul transferurilor de jucatori.

Alti trei condamnati din dosarul transferurilor, respectiv Gica Popescu, Mihai Stoica si George Copos, sunt incarcerati la Penitenciarul Rahova. Si in cazul acestora, Comisia Penitenciarului Rahova a stabilit ca ei sa efectueze pedepsele in regim inchis de detentie.

Gigi Netoiu va executa pedeapsa tot in regim inchis, el fiind incarcerat la Penitenciarul Craiova, unde exista acest regim, iar Jean Padureanu, in regim semideschis, la Spitalul Penitenciarului Jilava.

Citeste si:
Cristi Borcea își mai dorește copii! Care este părerea soției sale:...
Cristi Borcea își mai dorește...

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, in 4 martie, pe Jean Padureanu la trei ani si patru luni de inchisoare, pe George Copos la trei ani si opt luni, pe Mihai Stoica la trei ani si sase luni, pe Cristian Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni, pe Victor Becali la patru ani si opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile, iar pe Gigi Netoiu la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare.

Avocatii lui Cristian Borcea si Mihai Stoica au depus la Curtea de Apel Bucuresti contestatie in anulare in cazul condamnarilor primite in dosarul transferurilor de jucatori.

Sesizarea lui Mihai Stoica a avut primul termen de judecata in 21 martie. Instanta a amanat atunci judecarea pentru 4 aprilie, in lipsa motivarii deciziei din dosar. La termenul din 4 aprilie, CAB a decis ca sesizarea poate fi admisa in principiu, iar in 16 mai a fost fixat un nou termen de judecata in acest dosar.

Citeste si:
De ce trebuie sa alegi dispozitive medicale potrivite nevoilor tale
De ce trebuie sa alegi...

Contestatia lui Cristian Borcea a fost inregistrata in 12 martie si ar fi trebuit judecata in 28 martie, insa a fost amanata pana la 25 aprilie, din acelasi motiv ca si in cazul lui Mihai Stoica..

Si avocatii lui Ioan si Victor Becali au depus, in 14 martie, la Curtea de Apel Bucuresti, contestatii in anulare, insa instania a decis, in cazul lor ca nu sunt admisibile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.