Radu Mazare, edilul Constantei, a venit, miercuri, la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat ca ar fi luat mita 175.000 de euro.

Radu Mazare a declarat, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, ca este un luptator, precizand ca nu vrea sa dea alte detalii inainte de intalnirea cu procurorii.

Primarul Constantei a mai spus ca o felicita "din tot sufletul" pe Gabriela Firea, pentru ca a dat dovada de curaj si este un exemplu "pentru multi mormoloci din politica romaneasca".

Intrebat in legatura cu sesizarea CSM de catre procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, in cazul unor declaratii ale sale care ar aduce atingere dreptului la imagine al magistratilor, Mazare a spus ca DNA, Serviciile sunt "instrumente ale lui Basescu", care ar vrea ca nimeni sa nu mai scoata niciun cuvant in tara romaneasca. "Si Ceausescu voia la fel", a mai spus Mazare, citat de MEDIAFAX.

Intrebat in legatura cu ziua de vineri, cand la instanta suprema se va lua in discutie contestatia procurorilor DNA privind cercetarea lui in libertate, Mazare a spus: "Cu totii ne gandim la ziua de vineri, ca e Vinerea Mare".

Primarul Radu Mazare spunea marti, la sediul Politiei Judetene Constanta, ca va merge miercuri la DNA pentru audieri, iar vineri va fi la instanta suprema pentru a afla daca ramane sau nu in libertate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.