Circulatia este ingreunata din cauza cetii pe autostrazile A2 Bucuresti - Constanta, intre kilometrii 193 si 212, precum si pe autostrada A4 Ovidiu - Agigea. De asemenea, operatiunile portuare au fost sistate, miercuri dimineata, in porturile Constanta Nord, Constanta Sud - maritim si fluvial si Midia, din cauza cetii dense.

Potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana, ceata reduce vizibilitatea sub 200 de metri pe autostrazile A2 si A4.

Totodata, pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, intre kilometrii 157 si 159, pe ambele sensuri, se executa lucrari de asfaltare.

Politistii le recomanda soferilor sa adapteze viteza in functie de distanta de vizibilitate si de conditiile meteo, sa aprinda luminile de intalnire si de ceata ale vehiculelor.

Constanta: Porturi inchise din cauza cetii dense

Operatiunile portuare au fost sistate, miercuri dimineata, in porturile Constanta Nord, Constanta Sud - maritim si fluvial si Midia, din cauza cetii dense, vizibilitatea scazand sub o jumatate de mila marina, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit autoritatilor portuare, manevrele de incarcare si descarcare ale navelor in porturile Constanta Nord, Constanta Sud - maritim si fluvial si Midia au fost suspendate in jurul orei 10.00, din cauza vizibilitatii scazute, in conditii de ceata.

De asemenea, traficul fluvial prin ecluza de la Agigea a Canalului Dunare - Marea Neagra a fost oprit.

Toate manevrele si operatiunile portuare vor fi reluate imediat ce conditiile meteorologice se vor imbunatati, iar vizibilitatea o va permite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.