12 persoane, intre care un copil de patru ani, au fost ranite, miercuri dimineata, in urma unui accident produs pe DN6, intre Drobeta Turnu Severin si Orsova.

Accidentul a avut loc la iesirea din Drobeta Turnu Severin catre Orsova, fiind implicate un microbuz de transport persoane, o autoutilitara care transporta produse panificatie si un camion.

Mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanta Judetean Mehedinti si de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) s-au deplasat la fata locului.

In urma impactului, 12 persoane, intre care un copil de patru ani, au fost ranite, victimele fiind atat din microbuzul cu 17 locuri, cat si din autoutilitara.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Mehedinti, Ramona Nistor, pompierii au intervenit pentru scoaterea din cele trei autovehicule a cinci persoane ranite, doua dintre ele fiind incarcerate. Ulterior, cei cinci raniti au fost transportati la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin

Nistor a precizat ca starea de sanatate a celorlalte sase persoane ranite este evaluata la fata locului, urmand sa se stabileasca daca necesita transportarea la spital.

Circulatia rutiera este blocata in zona producerii accidentului, fiind dirijata de politisti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.