Traficul rutier este ingreunat, luni, pe DN 7, in zona localitatii aradene Baratca, unde un autocar cu pasageri a lovit un autoturism, in timpul unei depasiri neregulamentare, in urma accidentului doi barbati din autoturism fiind raniti.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Arad, Ovidiu Liber, accidentul in care au fost implicate un autocar cu pasageri si un autoturism a avut loc in localitatea Baratca, primele cercetari aratand ca ambele vehicule circulau in acelasi sens, iar soferul autocarului s-a angajat in depasirea neregulamentara a autoturismului, al carui sofer vira la stanga pentru a intra pe o alta strada, anunta MEDIAFAX.

In urma impactului, soferul autoturismului a ramas incarcerat si a fost scos cu ajutorul unui echipaj de descarcerare al pompierilor, iar pasagerul din dreapta a fost scos din masina de alti soferi, care au oprit dupa ce au vazut accidentul.

Ranitii au fost transportati cu ambulante SMURD la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, medicii stabilind ca ambii au traumatisme grave.

Pasagerii autocarului nu au fost raniti.

In urma accidentului, traficul pe DN 7 este ingreunat, la ora transmiterii acestei stiri, circulandu-se alternativ in ambele sensuri pe singura banda ramasa libera din cele doua, iar politistii estimeaza ca traficul va reveni la normal in jurul pranzului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.