Surpriza mare pentru elevii unor scoli care au gasit in pachetele primite cu ocazia Pastelui paine in loc de cozonac, portocale stricate si ceasuri cu numele edililor.

In Constanta subalternii presedintelui Consiliului Judetean Constanta au impartit pachete elevilor cu produse alimentare alterate si ceasuri cu numele lui Nicusor Constantinesc.

„Este pachetul primit de copil la scoala. Sunt foarte intrigata pentru ca il consider un atentat la sanatatea copilului”, spune mama unui elev din localitatea Mihail Kogalniceanu.

A venit cu un cozonac care nu era un cozonac, o paine neagra, trei portocale, dintre care doua stricate una buna”, a spus parintele unui alt elev, potrivit digi24.ro.

Reclamatiile parintilor indignati au ajuns si la urechile primarului din localitate.

Le-am si vazut si intr-adevar nu par a fi comestibile”, afirma Anca Belu, primar Mihail Kogalniceanu.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Cristinel Dragomir, sustine ca informatiile conform carora produsele primite de elevi ar fi expirate sunt false. Reprezentantul Consiliului a refuzat insa sa comenteze de ce numele sefului sau, Nicusor Constantinescu, este inscriptionat pe ceasurile oferite elevilor, potrivit stiri.yahoo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.