Social 9 Aprilie 2014 12:02
O fata a fost grav ranita si doi barbati au murit in apropiere de municipiul Arad, dupa ce masina in care se aflau a lovit bordura unui sens giratoriu si s-a rasturnat.

Accidentul a avut loc la cativa kilometri de iesirea din municipiul Arad spre Oradea, pe DN 79, unde un tanar de 29 de ani, care conducea un autoturism de teren cu numar de Bucuresti, a lovit bordura unui sens giratoriu si masina s-a rasturnat pe marginea soselei.

Potrivit martorilor, care le-au dat declaratii politistilor, autoturismul circula cu viteza excesiva, iar dupa ce a lovit bordura din beton s-a rostogolit in aer.

"Accidentul a avut loc pe fondul vitezei excesive. Soferul si un barbat de 35 de ani, aflat pe bancheta din spate, au decedat, iar o tanara de 18 ani, aflata in dreapta soferului, a fost ranita grav, ea fiind gasita inconstienta in afara masinii", a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arad, Camelia Tuduce, citat de MEDIAFAX.

La locul accidentului au intervenit medici SMURD si echipe de descarcerare, care au scos cele doua cadavre din masina contorsionata.

Tanara a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, medicii afirmand ca are numeroase traumatisme interne si externe, dar si fracturi. Ea a fost stabilizata, fiind in afara pericolului.

Politistii au gasit in autoturism contracte ale unor tranzactii imobiliare, dar si sume de bani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.