Social 7 Aprilie 2014 14:37
Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurorii bucuresteni.

Liga Profesionista de Fotbal a fost prejudiciata cu trei milioane de euro la vanzarea unor pachete din drepturile de televizare a meciurilor, prin crearea unui circuit fictiv de intermediere a tranzactiei, in conditiile in care, in realitate, aceasta s-a facut prin negociere directa, arata PTB, citat de MEDIAFAX.

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, si alte sase persoane au fost aduse, luni, la Politia Capitalei, pentru audieri in dosarul privind vanzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din Liga I.

Toti cei sapte au fost ridicati si adusi la Politie in baza mandatelor emise in acest dosar.

Inainte de a-i ridica pe cei sapte, anchetatorii au facut, luni dimineata, perchezitii la 11 adrese din Bucuresti si Ilfov, intre care si sediul LPF, fiind vizate persoane suspectate de evaziune fiscala, delapidare si spalare de bani, cu un prejudiciu de trei milioane euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.