Social 7 Aprilie 2014 09:33
Politia Capitalei efectuaza luni mai multe perchezitii, printre care si la sediu LPF, fiind vizate sapte persoane suspectate de evaziune, delapidare si spalare de bani, cu un prejudiciu de trei milioane euro, intr-un dosar privind vanzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I de fotbal.

Actiunea vizeaza persoane cercetate intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala, delapidare si spalare de bani, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Capitalei.

"Din informatiile obtinute pana in acest moment, se pare ca, in perioada 2011-2013, persoanele vizate ar fi savarsit infractiuni in legatura cu vanzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I de fotbal. Prejudiciul estimat este de trei milioane de euro", a precizat sursa citata, conform MEDIAFAX.

Anchetatorii fac perchezitii la 11 adrese din Bucuresti si Ilfov si vor pune in aplicare sapte mandate de aducere, persoanele vizate urmand sa fie audiate la sediul Politiei Capitalei.

Potrivit unor surse din Politie, una dintre perchezitii are loc la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

Perchezitiile sunt facute de Politia Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti si cu sprijinul de specialitate al Serviciului Roman de Informatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.