Social 6 Aprilie 2014 14:56
Inspectorii de munca din Constanta au inceput verificarile in cazul incendiului izbucnit, sambata noapte, intr-un restaurant din centrul orasului, pentru a stabili daca tinerele care au decedat erau angajate cu forme legale in local.

Inpsectorul sef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca Constanta, Marian Becheanu, a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca institutia a inceput verificarile in cazul incendiului produs la un restaurant din oras, urmand sa stabileasca daca cele trei tinere decedate erau angajate cu forme legale.

Astfel, inspectorii de munca vor verifica daca numele fetelor se regasesc in registrul electronic al angajatilor, in caz contrar urmand sa fie luate masuri.

Doua dintre cele trei tinere decedate aveau 22 de ani si erau din Constanta, respectiv Costinesti, iar cea de-a treia avea 23 de ani si era din Mangalia. Pe contul de Facebook al tinerei din Mangalia scrie ca aceasta lucra la restaurantul respectiv din anul 2008.

Parchetul Judecatoriei Constanta si Politia au deschis anchete in acest caz.

Citeste si: Tragedie la Constanta: Trei dansatoare au murit intr-un incendiu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.