Social 3 Aprilie 2014 16:22
Femeia acuzata ca in august 2012 a sechestrat, batut si violat un taximetrist din Tulcea, a fost condamnata la patru ani de inchisoare cu suspendare.

Curtea de Apel Constanta a judecat apelul formulat de Luminita Perijoc impotriva deciziei Tribunalului Tulcea, prin care fusese condamnata la cinci ani de inchisoare cu executare si a dispus reducerea pedepsei la patru ani de inchisoare. De asemenea, instanta a decis suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei, cu un termen de incercare de sapte ani.

In acest interval, femeia, in varsta de 32 de ani, se va supune mai multor masuri de supraveghere, fiind obligata sa se prezinte, la datele fixate, la Serviciul de Probatiune de la Tribunalul Tulcea, sa anunte, in prealabil, orice schimbare de domiciliu, resedinta sau locuinta si orice deplasare care depaseste opt zile, precum si intoarcerea si sa comunice si sa justifice schimbarea locului de munca. Nerespectare acestor decizii determina revocarea suspendarii sub supraveghere a executarii pedepsei.

Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii Parchetului Tribunalului Tulcea, in noaptea de 22 spre 23 august 2012, in jurul orei 00.20, Luminita Perijoc a invitat in apartamentul in care locuieste singura un taximetrist caruia ii solicitase de mai multe ori in acea zi sa ii cumpere bauturi alcoolice si tigari.

"Pe fondul consumului exagerat de bauturi alcoolice si a unui conflict spontan din motive pasionale, inculpata Perijoc Luminita i-a aplicat taximetristului doua lovituri cu un cutit in zona capului. Taximetristul a reusit sa se refugieze in bucatarie, de unde a apelat 112, alertand Politia si Ambulanta", se mentioneaza in rechizitoriu.

Procurorii tulceni au finalizat cercetarile in acest caz in aprilie 2013 si au dispus trimiterea in judecata a femeii, pentru tentativa de omor. Ei au dispus insa scoaterea acesteia de sub urmarire penala pentru infractiunile de viol si lipsire de libertate in mod ilegal, dosarul fiind judecat de Tribunalul Tulcea.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

Pe durata urmaririi penale, Luminita Perijoc a avut interdictia de a parasi tara, prelungita succesiv pana in 30 aprilie 2013.

In urma incidentului din noaptea de 22 spre 23 august 2012, atat taximetristul, cat si femeia au fost internati la Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea.

Taximetristul a sustinut ca femeia, atunci in varsta de 30 de ani, l-ar fi amenintat cu un cutit si astfel l-ar fi fortat sa intretina relatii sexuale, iar ulterior l-a si lovit cu cutitul, cand el a incercat sa scape. Luminita Perijoc a negat insa ca l-ar fi violat pe barbat.

Taximetristul are 36 de ani, este casatorit si are trei copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.