Social 2 Aprilie 2014 12:39
Proiectul hotararii de guvern prin care ziua de 2 mai 2014 este declarata zi libera a fost inclus pe lista actelor normative pregatite sa fie aprobate in sedinta de miercuri a Executivului,

Duminica seara, premierul Victor Ponta a afirmat ca Guvernul va declara, probabil, ziua de 2 mai 2014 drept zi nelucratoare, care sa fie recuperata la o alta data, pentru a lega 1 Mai de zilele de sambata si duminica, informeaza MEDIAFAX.

Asociatia de Promovare Litoral-Delta Dunarii si Federatia Asociatiilor de Promovare Turistice din Romania au solicitat Guvernului sa declare 2 mai 2014 zi nationala libera, astfel incat sa fie asigurate mai multe zile libere cu ocazia sarbatorii de 1 Mai, pentru sprijinirea turismului.

In acest an, Ziua Internationala a Muncii - 1 mai, zi libera legala prevazuta in Codul Muncii, este intr-o zi de joi.

Cele doua organizatii au solicitat Guvernului emiterea unui act normativ pentru declararea zilei de vineri 2 mai 2014 ca zi nationala libera, urmand ca aceasta sa fie recuperata in cursul lunii mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.