Social 30 Martie 2014 11:00
O persoana a murit si alte cinci au fost ranite, duminica dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau si care circula pe un drum din localitatea Moraresti, judetul Arges, s-a rasturnat intr-o curba periculoasa.

Potrivit datelor furnizate de catre reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Arges, un microbuz in care se aflau soferul si opt pasageri s-a rasturnat pe un drum din localitatea Moraresti, la granita judetului Arges cu judetul Valcea, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului intr-o curba periculoasa, iar masina a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat intr-un sant de pe marginea drumului, informeaza MEDIAFAX.

In urma accidentului, o persoana a murit, alta persoana a fost grav ranita si alte patru au suferit rani usoare, in timp ce soferul si doi pasageri au scapat fara rani.

Conform politistilor, microbuzul, care este un autovehicul de noua locuri, intre care unul pentru sofer si opt pentru pasageri, nu apartine vreunei firme care sa efectueze curse regulate pentru transport de persoane, masina apartinand soferului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.