Social 26 Martie 2014 15:26
Dupa ce a fost dat in urmarire nationala pentru ca disparuse de acasa, un barbat in varsta de 46 de ani, a fost gasit spanzurat intr-o camera de hotel din statiunea Busteni.

Politia Brasov a fost sesizata, luni, de o femeie care a anuntat ca sotul ei, Adrian Nicolae Bogdan, in varsta de 46 ani, a plecat de acasa si nu s-a mai intors.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Brasov, comisar-sef Liviu Naghi, a doua zi, marti, politistii din Busteni au fost sesizati de angajatii unui hotel din statiune ca intr-o camera a hotelului au descoperit un barbat spanzurat, ulterior stabilindu-se ca este vorba despre persoana data disparuta.

"Politistii prahoveni au mers la fata locului, unde au stabilit identitatea barbatului - Adrian Nicolae Bogdan, in varsta de 46 de ani, din Brasov, disparut de la domiciliu in 24 martie. Cadavrul barbatului a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Ploiesti, iar cercetarile in acest caz sunt continuate de Politia Busteni, sub coordonarea unui procuror", a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Politiei Brasov, citat de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.