Social 17 Martie 2014 18:00
Banii cheltuiti pentru masa, cazare si darurile oferite invitatilor au fost cheltuiti ilegal, potrivit Curtii de Conturi.

In doar doua zile, cat au stat Patriarhul Daniel impreuna cu 17 alti mitropoliti si alte nume mari din Biserica Ortodoxe Romana, pentru sfintirea Catedralei "Duminica Tuturor Sfintilor", Parohia Negresti Oas a cheltuit nici mai mult nici mai putin de 50.000 de euro, bani publici.

Un raport al Curtii de Conturi arata ca jumatate din bani au fost cheltuiti ilegal, ajungand din contul primariei Negerti Oas in cel al Parorhiei. In acest fel banii au fost dati pe mancare, bautura, cazarea invitatilor, aranjamete florare, diplome de onoare si cadouri.

Sume importante de bani s-au dus si pentru darurile oferite Patriarhului: papusi imbracate in straie osenesti, o icoana, dar si un imens buchet de flori, potrivit adevarul.ro. O parte din suma s-a dus si pe diplome de onoare oferite unor reprezentanti ai clerului, simpli cetateni, pentru faptul ca ar fi contribuit la ridicarea catedralei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.