Social 16 Martie 2014 16:04
Peste 170 de posturi de stagiar sunt disponibile anul acesta, la nivelul tuturor ministerelor si departamentelor din Guvern, pentru studenti si tineri absolventi,

"Guvernul Romaniei a lansat, la initiativa Primului-ministru Victor Ponta, a doua editie a Programului de Internship la nivelul administratiei publice centrale. Ca si in cazul editiei precedente, pe parcursul a doua luni (15 iulie - 15 septembrie), candidatii selectati vor participa la activitatile desfasurate la Cancelaria Prim-Ministrului si la Secretariatul General al Guvernului", informeaza MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, o noutate a acestui an o reprezinta extinderea programului de Internship la nivelul tuturor ministerelor si departamentelor din cadrul Executivului. Astfel, anul acesta, studentii si tinerii absolventi pot opta pentru peste 170 de pozitii de stagiar disponibile.

Candidatii trebuie sa intruneasca urmatoarele conditii generale: sa detina cetatenia romana; sa aiba cel mult 24 de ani la momentul debutului programului (15 iulie 2014); sa fie studenti ori tineri absolventi ai programelor universitare de licenta; sa cunoasca bine cel putin o limba straina de circulatie internationala; sa aiba cunostinte de baza in domeniul IT. Acestora li se adauga conditiile specifice descrise de fiecare minister si departame


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.