Social 16 Martie 2014 12:10
O fata in varsta de 13 ani a murit, iar alte trei persoane au fost ranite, sambata seara, in judetul Cluj, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un stalp,

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Cluj, Simona Virci, a declarat, sambata, citata de MEDIAFAX, ca accidentul a avut loc in apropierea localitatii Luncani, unde soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar masina a parasit carosabilul si a intrat intr-un stalp.

In urma accidentului, o fata de 13 ani a murit, iar alte trei persoane aflate in masina au fost ranite.

"Din primele cercetari reiese ca, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, soferul unui autoturism a pierdut controlul, iar masina a intrat intr-un stalp. Soferul a fost testat cu etilotestul si s-a stabilit ca se afla sub influenta alcoolului, avand o concentratie de 0,62 mg/ l alcool pur in aerul expirat", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.