Social 15 Martie 2014 15:12
O femeie a decedat dupa ce a fost lovita de o masina in care se aflau trei politisti si care a ajuns pe trotuar, la Miercurea Ciuc, iar in urma accidentului si-au pierdut viata si doi dintre politisti.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Harghita, Gheorghe Filip, accidentul a avut loc in jurul orei 8.30, la intersectia strazilor Brasovului cu Patinoarului din Miercurea Ciuc, unde un autoturism in care erau trei politisti aflati in timpul liber a ajuns pe trotuar, unde a lovit o femeie. Ulterior, autoturismul a ajuns pe trotuar, apoi a lovit un stalp de electricitate, informeaza MEDIAFAX.

In urma accidentului, femeia si-a pierdut viata.

De asemenea, au murit si cei doi politisti aflati pe locurile din fata ale masinii, care au ramas incarcerati. Cel de-al treilea politist, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului, a fost ranit, fiind transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean din Miercurea Ciuc.
Femeia decedata avea 53 de ani si era din orasul Vlahita.

Politistii lucrau la Politia Miercurea Ciuc, soferul fiind angajat al Serviciului Rutier. Cei care si-au pierdut viata aveau 35 si 38 de ani, iar politistul ranit are 24 de ani. Ei lucrasera in schimbul de noapte, iar in momentul producerii accidentului iesisera din serviciu si se intorceau catre casa.

In urma accidentului, la fata locului au ajuns mai multe echipaje de politie si pompieri, care au intervenit pentru descarcerarea celor doi barbati.

In acest caz, Politia face cercetari sub coordonarea unui procuror pentru a stabili cauzele producerii accidentului, una intre ipoteze fiind viteza excesiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.