Social 15 Martie 2014 14:48
Un om a murit si trei au fost raniti in urma unui accident rutier care a avut loc la iesirea din comuna Iclod, judetul Cluj, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Cluj, Simona Virci, a declarat, sambata, corespondentului MEDIAFAX ca autoturismul implicat in accident ar fi fost acrosat de o alta masina.

"Soferul unui autoturism care circula dinspre Cluj-Napoca spre Gherla a pierdut controlul volanului la iesirea din comuna Iclod, iar masina s-a rasturnat. Primele cercetari arata ca autoturismul ar fi fost acrosat de un alt autovehicul aflat in trafic si care se deplasa in aceeasi directie", a spus Simona Virci, citata de MEDIAFAX.

In urma accidentului, o persoana a murit, iar alte trei persoane au fost ranite.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj a intervenit la locul accidentului cu o autospeciala de descarcerare si cu o ambulanta SMURD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.