Social 11 Martie 2014 10:22
Porturile constantene, inchise, luni dimineata, din cauza vantului puternic, au redevenit operationale, dupa ce conditiile meteorologice s-au imbunatati

Potrivit reprezentantilor Capitaniei Zonale Constanta, operatiunile in porturile Constanta Nord si Constanta Sud - maritim au fost reluate marti dimineata, in jurul orei 05.30, iar porturile Mangalia si Midia au fost redeschise o jumatate de ora mai tarziu. Ultimul a fost redeschis portul Constanta Sud - fluvial, la ora 06.15, informeaza MEDIAFAX.

Operatiunile portuare au fost suspendate aproape 24 de ore din cauza vantului foarte puternic, care sufla cu peste 60 de kilometri la ora.

De asemenea, din acelasi motiv a fost restrictionat, luni dimineata, si traficul de barje de pe Canalul Dunare - Marea Neagra prin ecluza de la Agigea catre portul Constanta Sud - fluvial, si in acest caz activitatea fiind reluata tot marti dimineata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.