Social 9 Martie 2014 16:57
Afla cum va fi vremea luni si marti.

  • Luni
Va fi cer noros in jumatatea de est a tarii , dar abia spre seara si in noaptea urmatoare precipitatiile isi fac aparitia la nivel local. Vorbim despre ploi, dar, trecator, si despre lapovite sau ninsori. In plus, si vantul continua sa sufle cu putere in regiunile sud-estice, dar si in zona de munte unde inca ninge izolat. Iar temperaturile zilei pornesc de la 4...5 grade in Dobrogea si ating 14 grade in Dealurile de Vest.

In Bucuresti va fi cer mai mult noros in prima zi din sapamana ce urmeaza, insa abia spre seara si in noaptea urmatoare va ploua slab. Iar vantul, inca alert in timpul zilei, va slabi treptat in intensitate. Cerul va fi mai mult noros si, mai ales seara si noaptea, va ploua slab. Iar vantul va mai avea intensificari in cursul zilei, estompand ca senzatie real resimtita cele 8 grade indicate de termometre la amiaza.

  • Marti
Vor mai fi nori pe cer in estul, sudul si centrul tarii, unde pe alocuri inca ploua slab, iar trecator mai sunt si cateva lapovite sau ninsori. La munte ninsoarea predomina, insa in celelalte regiuni va fi o zi insorita. Vantul mai da semne de agitatie prin regiunile estice, dar pe crestele inalte de munte, unde ninsorile predomina, sufla cu peste 80 km/h. In aceste conditii, temperaturile maxime ale zilei se incadreaza intre 2...3 grade in Dobrogea si 12...13 grade in nord-vest.

In Capitala, cerul va fi temporar noros si inca sunt posibile precipitatii slabe, predominant ploi, iar vantul nu mai face excese. Iar la amiaza temperatura va atinge 6 grade Celsius, inca racoare pentru data din calendar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.