Social 6 Martie 2014 10:08
Emiratele Arabe Unite au decis simplificarea procedurilor de acordare a vizelor de calatorie pentru cetatenii romani si pentru cetatenii altor 12 state membre ale Uniunii Europene, anunta Ministerul de Externe de la Abu Dhabi, informeaza MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe de la Abu Dhabi, cetatenii din Romania, Polonia, Slovenia, Slovacia, Cehia, Lituania, Letonia, Estonia, Malta, R.Cipru, Croatia, Bulgaria si Ungaria vor putea obtine vizele de calatorie la punctele vamale de intrare in Emiratele Arabe Unite.

Noile reglementari vor intra in vigoare pe 22 martie.

Ca efect al noilor reglementari, cetatenii din toate cele 28 de state membre UE vor putea calatori in Emiratele Arabe Unite fara a obtine vize inaintea calatoriei.

Pe 27 februarie, Parlamentul European a decis eliminarea vizelor de acces in Spatiul Schengen pentru cetatenii din Emiratele Arabe Unite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.