Social 4 Martie 2014 14:37
Politia din Focsani a intervenit cu mai multe focuri de arma dupa ce un sofer beat a facut scandal intr-unbar si apoi a avariat o autospeciala dupa care s-a blocat in interiorul autoturismului sau si a refuzat sa coboare, fiind scos pe geam de oamenii legii.

Conform unui comunicat al Politiei Judetene Vrancea, oamenii legii au fost solicitati sa intervina, luni seara, pentru prinderea unui sofer de 26 de ani, din Focsani, care, baut fiind, a facut scandal intr-un bar, apoi a plecat cu masina pe strazile din municipiu.

Politistii au incercat sa-l opreasca pe sofer de mai multe ori, tragand doua focuri de arma, insa tanarul a lovit autospeciala de Politie.

In cele din urma, dupa o urmarire de mai multi kilometri, tanarul de 26 de ani a oprit autoturismul, blocandu-se insa in interiorul acestuia si refuzand sa coboare. Astfel, politistii au fost nevoiti sa sparga geamul masinii pentru a-l scoate pe sofer.

"Politistii focsaneni au incercat sa opreasca pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate un autoturism marca Audi, avȃnd semnalele acustice si luminoase ale autospecialei din dotare in functiune. Soferul nu s-a supus masurilor si a continuat deplasarea, avariind intentionat autospeciala de Politie. Soferul si-a continuat deplasarea, nu s-a supus somatiilor legale si a lovit din nou intentionat autospeciala de Politie pentru a-si asigura scaparea. Autoturismul in cauza a fost urmarit pe o distanta de aproximativ doi kilometri, iar la iesire din municipiul Focsani spre comuna Vanatori a incercat sa intre in curtea unui imobil care nu era prevazut cu gard si s-a oprit. Soferul a inchis autoturismul in timp ce se afla in interiorul acestuia, refuzand sa se supuna somatiilor politistilor. Dupa examinarea autoturismului, tanarul a fost scos prin spargerea geamului lateral, a fost imobilizat si deoarece prezenta halena alcoolica a fost dus la o unitate medicala pentru a i se recolta probe biologice", se arata in comunicat, citat de MEDIAFAX.

Soferul a refuzat testarea si recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Acesta este cercetat de politisti pentru distrugere si refuz de recoltare probe in vederea stabilirii alcoolemiei.

In prezent, tanarul este audiat de politisti, iar marti dupa-amiaza procurorul de caz va decide daca pe numele acestuia va fi emisa ordonanta de retinere pentru 24 de ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.