Un copil de 15 ani a fost gasit suferind de hipotermie intr-o barca care plutea in deriva pe un lac situat la aproximativ zece kilometri de municipiului Vaslui

Conform reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui, baiatul a fost gasit miercuri dimineata de catre paznicii barajului de la Puscasi, care au observat barca plutind in deriva in mijlocul lacului, anunta MEDIAFAX.

Oamenii au anuntat imediat Politia din comuna, ulterior fiind solicitata interventia unui echipaj medical de la ambulanta.

"Copilul a fost gasit in stare de hipotermie, cu o temperatura a corpului de 32 de grade, fara a se reusi o comunicare coerenta cu acesta din cauza starii in care se afla. Totusi, baiatul a spus echipajului medical ca ar fi fost lasat in acea barca de niste prieteni, insa fara a putea preciza in ce conditii", a declarat, miercuri, managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

upa acordarea primului ajutor, baiatul a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui.

Politistii vasluieni au inceput o ancheta in acest caz pentru a stabili in ce conditii a ajuns copilul pe acea barca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.