Deputatul Sebastian Ghita si alti trei inclupati in dosarul de inselaciune din 2006 au cerut, marti, la Curtea de Apel Bucuresti (CAB), sa fie judecati in continuare, dupa implinirea termenului pentru prescrierea faptelor.

Dupa ce, in sedinta din 11 februarie, CAB a constatat ca s-a implinit termenul pentru prescrierea faptelor in acest dosar si intrucat persoanele judecate nu erau in sala, instanta a dispus ca la urmatorul termen de judecata, din 25 februarie, acestea sa fie prezente, pentru a spune personal daca doresc sau nu continuarea judecarii, chiar si dupa prescrierea faptelor.

Astfel, marti, Sebastian Ghita, Gheorghe Romulus, Stela Stefan si Mircea Nicorici au spus, in fata instantei, ca doresc continuarea judecatii, in timp ce ceilalti inculpati fie nu au fost prezenti, fie au aratat ca nu doresc continuarea judecatii, ci constatarea prescrierii faptelor de care sunt acuzati, scrie MEDIAFAX.

Magistratii au stabilit reluarea judecatii in dosar in 11 martie si au mentionat ca inculpatii care nu doresc continuarea procesului fata de ei pot sa nu se mai prezinte la instanta.

In februarie 2006, Sebastian Aurel Ghita, Dan Constantin Grigoriu, Dan Florin Berendel, Romulus Gheorghe, Ioan Gheorghe Lalu, Alexandru Lenghel, Iriza Stefan, Mircea Daniel Nicorici si Stela Stefan au fost trimisi in judecata, pentru inselaciune, de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.