O barbat care conducea sub influenta bauturilor alcoolul a scapat nevatamat dupa ce a intrat cu masina pe care o conducea in locomotiva unui tren de marfa aflat in miscare, accidentul avand loc la o trecere la nivel cu calea ferata din municipiul Bacau, in timp ce semnalele acustice si luminoase ale semibarierei erau in functiune.

Reprezentantii politiei din Bacau au spus ca tanarul de 33 de ani a ignorat semnalele acustice si luminoase de culoare rosie ale semibarierei de la trecerea la nivel cu calea ferata de pe strada Alexei Tolstoi, din municipiul Bacau, si a intrat in plin cu masina intr-o locomotiva a societatii CFR Marfa, apartinand Depoului Ploiesti, anunta Mediafax.

In urma impactului violent, soferul a scapat nevatamat, accidentul soldandu-se doar cu pagube materiale.

"In urma evenimentului, circulatia trenurilor in judetul Bacau nu a fost perturbata. In ceea ce-l priveste pe conducatorul auto, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,72 mg/litru alcoolo pur in aerul expirat", a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Narcisa Butnaru.

Politistii bacauani au intocmit dosar penal pe numele barbatului de 33 de ani pentru conducerea unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.