Afla cum va fi vremea in weekend.

SAMBATA

Desi valorile termice vor continua sa scada usor in majoritatea regiunilor, vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si va ploua, ziua in vestul si nord-vestul tarii, iar noaptea pe arii extinse in jumatatea de vest a teritoriului si izolat in rest.

Cu totul izolat cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp. In zona de munte vor fi si lapovite sau ninsori slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in estul si sud-vestul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 15 grade, iar cele minime se vor incadra intre 0 si 7 grade. Dimineata si noaptea, pe arii restranse in regiunile extracarpatice va mai fi ceata, asociata trecator si cu burnita.

In Capitala:

Vremea va fi usor mai calda decat ar fi normal la aceasta data. Cerul va fi noros si vor fi conditii de burnita, iar noaptea si de ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 8...9 grade, iar cea minima de 4...5 grade.

La munte:

Desi valorile termice vor marca o scadere usoara fata de ziua precedenta, vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii relativ extinse. In zona inalta vor fi lapovite si ninsori slabe. Vantul va sufla slab si moderat.

  • DUMINICA
In tara:

Vremea va fi predominant inchisa, dar mai calda decat in mod normal pentru ultima decada a lunii februarie. Temporar va ploua, in general slab, in cea mai mare parte a tarii, cu mentiunea ca noaptea ploile se vor restrange catre centrul, sudul si sud-vestul teritoriului. La munte, in zona subcarpatica a Moldovei, iar spre sfarsitul intervalului si in estul Transilvaniei, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, iar cele minime se vor incadra intre -1 si 5 grade.

Citeste si:
Prognoza meteo ANM 13 - 26 februarie 2023. Când vine primăvara
Prognoza meteo ANM 13 - 26...

La munte:

Vremea va fi in general inchisa si mai calda decat in mod normal desi valorile termice vor continua sa scada usor. Cerul va prezenta innorari si temporar vor cadea precipitatii mixte, in general slabe cantitativ. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.