O eleva de 16 ani care a disparut de la locuinta sa din Targu Jiu in 11 februarie este cautata de politisti, parintii adolescentei spunand ca aceasta a mai plecat de acasa si in ianuarie, timp de doua zile, dar ca este "un copil bun", care invata si nu lipsea de la scoala

Fata de 16 ani, Elena Ramona Crasnaru, este eleva in clasa a XI-a la Colegiul Tehnic "Henri Coanda" din Targu Jiu, diriginta acesteia, Elisabeta Dragoi, spunand ca adolescenta invata foarte bine si avea absente putine.

"Ea nu a mai venit la scoala de martea trecuta, de la reluarea orelor dupa vacanta dintre semestre. Eu l-am sunat pe tatal ei atunci, mi-a spus ca ea a plecat de acasa, ca si-a luat buletinul si cardul pe care primea bursa sociala de 180 de lei si nu a mai dat niciun semn de viata. De atunci nimeni nu mai stie nimic despre ea", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX diriginta Elisabeta Dragoi.

Tatal fetei, Aurelian Crasnaru, a spus ca nu a anuntat Politia despre disparitia fiicei sale abia luni, intrucat in luna ianuarie aceasta a mai plecat de acasa, timp de doua zile, fiind gasita de politisti in municipiul Targu Jiu. Fata a spus atunci ca ar fi stat la o colega din oras si ca nu a considerat necesar sa isi anunte parintii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.