Afla cum va fi vremea la inceputul saptamanii.

  • Luni
Vremea va fi calda pentru aceasta perioada, chiar deosebit de calda in regiunile sudice, sud-vestice si centrale. In jumatatea de nord a tarii cerul va prezenta innorari si va ploua pe arii relativ extinse. In zona montana inalta precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. In restul tarii, cerul se va innora spre seara. Maximele vor fi cuprinse intre 4 grade la Suceava in nordul Moldovei si 18 grade la Drobeta Turnu Severin, Ramnicu Valcea, Pitesti si Targoviste. In zonele joase din sudul si sud-estul teritoriului va fi ceata, indeosebi dimineata.

In capitala, in jur de zero grade dimineata si 16 la amiaza. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dimineata cand vor fi si conditii de ceata.

  • Marti
Desi in sud-estul tarii valorile termice vor marca o scadere usoara fata de luni, ele vor fi in continuare mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu innorari pe cursul zilei in vestul, centrul si nordul tarii, unde izolat va ploua slab, iar pe crestele montane va ninge sau va fi lapovita. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 grade in Moldova la Botosani, Targu Neamt si Bacau si 19 grade in sudul Banatului si vestul Olteniei.

In Bucuresti, maxima zilei se va situa in jurul valorii de 11 grade. Cerul va fi variabil iar seara se va instala ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.