Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.

  • Sambata
In jumatatea de est a tarii, cerul va avea innorari in prima parte a zilei si va ninge slab in Carpatii Orientali si in estul Carpatilor Meridionali, trecator vor mai fi precipitatii mixte in depresiunile din Transilvania, iar in rest, cu totul izolat va ploua slab. In primele ore ale zilei, trecator, vor fi conditii de polei. In celelalte regiuni vremea va fi in general frumoasa, iar cerul variabil. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, iar noaptea, izolat, in Banat si in Crisana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 grade in nordul Moldovei si 13 grade in vestul Olteniei. Temperaturile minime se vor incadra intre -11 grade in estul Transilvaniei si 6...7 grade in Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea, in zonele joase, cu precadere din sud si din est, se va semnala ceata.

In Bucuresti

Vremea va fi usor mai calda decat in mod normal pentru mijlocul lunii februarie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de -2...-1 grad, usor mai scazuta la periferia orasului. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

La munte

Vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal pentru aceasta data din an, desi valorile termice vor marca o scadere fata de ziua anterioara. Cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a intervalului in Carpatii Orientali si in estul Carpatilor Meridionali, unde local va mai ninge slab.Vantul va continua sa prezinte unele intensificari pe crestele inalte.

  • Duminica
Vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice vor marca o crestere fata de ziua anterioara la nivelul intregii tari, caracterizand o vreme calda, chiar deosebit de calda in regiunile vestice. Cerul va fi variabil, cu innorari in a doua parte a intervalului in nord-vestul si in nordul teritoriului, unde local va ploua, in general slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor avea valori de la 3 grade in Moldova, pana la 18 grade in dealurile Banatului, iar cele minime se vor incadra intre -7 in depresiuni si 9 grade in Dealurile de Vest. Dimineata si noaptea, in zonele joase din sud, est si izolat din rest, se va semnala ceata.
Citeste si:
Ultimul weekend de Străzi deschise în Capitală. Programul...
Ultimul weekend de Străzi...

La munte

Vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice vor marca o crestere fata de ziua anterioara. Cerul va fi variabil, cu innorari in a doua parte a intervalului in zona Muntilor Apuseni si in extremitatea nordica a Carpatilor Orientali, insa propabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi redusa. Vantul va continua sa prezinte unele intensificari pe crestele inalte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.